Header Image

BETALNINGAR & AUTOGIRO

 

Hyran ska betalas månadsvis i förskott

Hyran ska betalas in i förskott. Senast den sista vardagen i månaden ska alltså nästa månads hyra vara inbetald till oss. Gäller även om du inte fått någon hyresavi. Om du tappat den eller att den kommit bort i posten, slå oss en signal så skickar vi en ny.

Autogiro

Hyran dras automatiskt den sista varje månad, förutsatt att pengarna finns på ditt konto. Fördelen är att rätt belopp dras på rätt dag och du slipper eventuella förseningsavgifter. Skriv ut vår blankett här, fyll i och skicka in till oss. När du flyttar ut är det viktigt att du makulerar ditt medgivande om autogiro, annars ligger uppgifterna kvar hos oss.

Problem att betala

Om du har problem med att betala hyran är det viktigt att ta kontakt med oss. Det kan till exempel finnas möjlighet att göra en avbetalningsplan och dela upp betalning av skulden. Om du betalar in för sent tillkommer en påminnelseavgift som läggs på nästa aviutskick. För närvarande är den 60:-/månad. Om hyran fortfarande inte inkommit skickas ett inkassokrav ut, i dagsläget 180:-/tillfälle. Även ränta tillkommer enligt gällande lagstiftning.

Autogiroblankett Åselehus

Autogiroblankett Renens Kabel-Tv och internet

 
Top